16 martie 2011

TABLITELE DE SMARALD ALE LUI THOTH ATLANTUL

  Istoria tăblițelor tradusă  în  următoarele     pagini pare ciudată și trece dincolo de credințele oamenilor de știință moderni. Vechimea lor este incredibilă (36 000 ani i.H.). Cel care a scris-o este THOTH, un preot-rege atlant care a fondat o colonie în Egiptul antic după scufundarea tarii-mamă, Atlantida.
El este cel care a construit Marea Piramida din Giza, în mod eronat atribuită lui Keops. In aceasta el a incorporat cunoștințele înțelepciunii antice și tot acolo a pus la păstrare în siguranță înscrisuri și instrumente din vechea Atlantida.
Vreme de aproape 16 000 de ani el a condus străvechea rasă a Egiptului, intre 52000 i.H. pana în 36 000 i.H. La acea vreme, străvechea rasă barbară din care făceau parte el și adepții lui, se ridicase la un înalt grad de civilizație.
Thoth era nemuritor deoarece învinsese moartea, trecând în celelalte planuri de existență, la dorință, prin dematerializare. Înțelepciunea lui imensă l-a făcut conducător peste diferite colonii atlante, inclusiv peste cele din America de Sud și Centrală.
Când a sosit timpul să părăsească Egiptul, a ridicat Marea Piramidă deasupra Marii Săli din Amenti. Acolo a depozitat documentele și a desemnat pe cei mai de încredere oameni ai săi să le păzească.
Mai târziu, descendenții acelor paznici au devenit preoții Piramidei, cei care l-au zeificat pe Thoth declarându-l Zeul Înțelepciunii. Conform legendei, Sala din Amenti a devenit “lumea de dincolo”, sala zeilor, pe unde trecea sufletul pentru judecata de după moarte.
In ultimele secole, spiritul lui Thoth a trecut în corpurile oamenilor în maniera descrisă de tăblițe. Ca atare el s-a incarnat de trei ori, ultima oară fiind cunoscut ca HERMES - de trei ori născutul.
In timpul acestei încarnări a lăsat documentele cunoscute de către ocultiștii moderni sub numele de “Tăblițele de Smarald”, o prezentare mai târzie și cu mult mai săracă a enigmelor lumii antice.
Tăblițele traduse în această lucrare sunt zece la număr și au fost lăsate în Marea Piramidă în grija preoților. Cele zece tăblițe sunt împărțite în 13 părți, de dragul convenției.
Ultimele două sunt atât de importante, încât este interzisă prezentarea lor publicului larg în prezent. Totuși conținutul celorlalte dezvăluie secrete care se vor dovedi de o inestimabilă valoare pentru cei care le vor cerceta cu seriozitate.
Ele ar trebui citite nu o dată ci de o sută de ori pentru că doar asa ar putea fi dezvăluit adevăratul înțeles. O citire superficială ar oferi câteva sclipiri de frumusețe dar un studiu atent va deschide căile înțelepciunii celui ce caută.
In continuare câteva cuvinte despre modul în care aceste secrete au fost dezvăluite omului modern, după ce au stat îndelung timp ascunse.
Cu aproximativ 1 300 de ani i.H. Egiptul, vechiul KHEM, era în mare fierbere iar multe delegații de preoți au fost trimise în diferite părți ale lumii. Printre acestea s-au numărat și preoții Piramidei care au purtat cu ei tăblițele de smarald ca pe un talisman. Cu ajutorul tăblițelor ei puteau exercita o anumită autoritate asupra preoților din celelalte colonii atlante.
Legenda spune că aceste tăblițe împuterniceau pe purtător cu autoritatea lui Thoth.
Grupul de preoți care dețineau tăblițele au emigrat în America de Sud. Aici i-au găsit pe Mayași, un popor înfloritor, care își aminteau mult din înțelepciunea străveche.
Preoții s-au statornicit în acele locuri. In secolul X mayașii colonizaseră peninsula Yucatan iar tăblițele au fost așezate sub altarul unuia din templele închinate zeului Soare. După cucerirea mayașilor de către spanioli, orașele au fost abandonate iar comorile au rămas ascunse și uitate în temple.
Trebuie să se înțeleagă ca Marea Piramidă a fost și este încă un Templu de inițiere. Solomon, Apolonius și mulți alții s-au numărat printre cei inițiați aici. Scriitorul (care este în continuă legătură cu Marea Camera Albă din Piramidă) a primit instrucțiuni să recupereze și să aducă înapoi în Marea Piramidă tăblițele străvechi.
Acest lucru s-a realizat. Înainte de a le înapoia i s-a acordat permisiunea să le traducă și să păstreze o copie a înțelepciunii înscrisă pe tăblițe. Evenimentul a fost posibil în 1925 și abia acum s-a acordat permisiunea de a fi publicate. E posibil ca unii să zâmbească ironic. Totuși cercetătorul atent va citi printre rânduri și va descoperi înțelepciunea ascunsă în ele.
Dacă Lumina se află în interiorul tău, informația cuprinsă în tăblițe va găsi în tine un ecou.
In continuare este descrisă înfățișarea tăblițelor:
Sunt 12 tăblițe din smarald verde, făcute dintr-o substanță transmutată alchimic. Sunt foarte rezistente la orice element și substanță. Mai exact structura atomică și celulară fiind fixă ea nu permite nici o schimbare. Din această cauză tăblițele contrazic legea ionizării referitoare la corpurile fizice. Pe ele sunt gravate caractere din vechea limbă atlantă. Acestea reacționează la undele cerebrale emise de creierul celui ce citește, eliberând vibrația mentală asociată în mintea cititorului. Tăblițele sunt prinse  între ele cu inele făcute dintr-un aliaj de culoarea aurului, suspendate de o tijă din același material.
Pe înțelepciunea conținută în aceste tăblițe se bazează misterele străvechi. Pentru cel ce citește cu mintea și ochii deschiși, înțelepciunea personală se va multiplica de 100 de ori.
Citește! Crezi sau nu, citește iar vibrația tăblițelor va trezi “ceva” în tine.
In paginile următoare voi dezvălui câteva enigme puțin cunoscute chiar de către slujitorii adevărului.
Căutarea omului în dorința de a înțelege legile care-i guvernează viața este nesfârșită. Cu toate acestea el nu a reușit să treacă de valul care apără planurile superioare de viziunea lui materială asupra vieții și adevărului. Adevărul este gata sa fie asimilat de către cei care-și lărgesc propria viziune întorcându-se către ei înșiși și nu cautând în afara lor adevărul.
In liniștea simțurilor materiale se găsește cheia înțelepciunii. Cel ce vorbește nu știe; cel ce știe nu vorbește!
Legile supreme nu pot fi rostite. Ele există ca o entitate pe căile care transcend toate simbolurile sau cuvintele din lumea materială. Simbolurile nu sunt decât niște Chei cu care se deschid uși ce conduc spre adevăruri. De multe ori ușa nu poate fi deschisă deoarece cheia pare atât de măreață încât lucrurile care se află în spatele ei nu pot fi văzute.
Dacă reușim să înțelegem că toate cheile, toate simbolurile materiale sunt manifestări, prelungiri ale unei Legi Supreme și a Adevărului, ne vom dezvolta o viziune ce ne va permite să trecem dincolo de văl.
Toate lucrurile din toate Universurile se mișcă conform unei Legi. Legea care guvernează mișcarea Planetelor nu este mai imuabilă decât Legea care guvernează manifestarea omului în aceasta lume. Una dintre cele mai importante Legi este Legea responsabilă  de formarea omului ca ființă materială.
Mărețul scop al școlilor inițiatice din toate timpurile a fost să dezvăluie funcționalitățile Legii care leagă omul material de omul spiritual. Legătura dintre omul material și omul spiritual este omul intelectual deoarece mintea are atât calități materiale cât și spirituale. Cel care aspiră la cunoștințe elevate trebuie să-și dezvolte latura intelectuală a firii lui pentru a-și întări credința că poate să-și concentreze toate fortele ființei lui către și în planul pe care-l dorește.
Marea căutare a Luminii, a Vieții și a Iubirii începe în primul rând din planul material. Condusă către planul ultim, scopul ei final este fuziunea completă cu Conștiința Universală. Așezarea fundației în planul material este primul pas. Abia apoi vine și scopul suprem al realizării spirituale.
In paginile următoare se oferă o interpretare a tăblițelor de smarald și a înțelesurilor lor secrete. In mesajul lui Thoth sunt ascunse multe sensuri care nu transpar la suprafață cu ușurință. Lumina învățăturii va deschide noi perspective de înțelegere.
“Citește și Fii înțelept” doar dacă Lumina conștiinței tale trezește în tine înțelegerea care este o calitate înnăscută a sufletului!
Apasă aici:  
                  TABLITA DE SMARALD 1 
                  TABLITA DE SMARALD 2
                  TABLITA DE SMARALD 3
                  TABLITA DE SMARALD 4
                  TABLITA DE SMARALD 5
                  TABLITA DE SMARALD 6
                  TABLITA DE SMARALD 7
                  TABLITA DE SMARALD 8 
                  TABLITA DE SMARALD 9 
                  TABLITA DE SMARALD 10
                  TABLITA DE SMARALD 11
                  TABLITA DE SMARALD 12
                  TABLITA DE SMARALD 13
                  TABLITA DE SMARALD 14
                  TABLITA DE SMARALD 15
                   

69 de comentarii:

  1. realizez ce mare intelept este acest hermes si ce scrieri la limita credibilului de mistice a putut sa lase in urma, ba chair si cat a putut influenta istorie oculta. totusi 36000 i.Hr?! ma indoiesc de veridicitatea acestei informatii din moment ce cea mai veche scriere descoperita dateaza
    in jurul anului 5500 i.Hr. originea temporala a scrierilor hermetice se tot speculeaza in diverse variante, dar astept sa-mi raspunzi de unde ai informatioa privitoare la 36000..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună. Intradevar, nu putem fi luminați de noi înșine, ai dreptate, cine suntem noi sa aducem dovezile altuia? Cam nimeni. Însă, pot sa te rog sa încerci sa citești altfel acele cuvinte. Ele trebuiesc trăite la fel cu trebuiesc trăite cuvintele din Tatăl Nostru. Știu și sunt de acord ca vrei dovezi, dar tăblițele nu pot fi decât parte din dovezi, restul nu poate veni decât de la înțelegerea ta doar așa Cum doriți dumneavoastră sa o faceți. Din punctul meu de vedere, va asigur ca felul în care veți înțelege acele cuvinte, îl voi respecta intru totul, și va mulțumesc anticipat pentru exprimarea clara a acesteia.

      Ștergere
    2. Mai poți folosi înlocuirea cuvintelor din text,lumina-cunoaștere, cearta-lupta, izvor-Multă învățătură

      Ștergere
    3. Dtarea este exacta daca ai ocazia sa citesti Univesul lui Egar Cayce vol 1 .

      Ștergere
  2. Ce pacat ca va indoiti. Astfel stau linistiti toti cei ce ne vor adormiti. Si care ne dau si aceste date.Oare de unde stim noi ca cea mai veche scriere dateaza de acum 7500 de ani? De la ei nu? Oare acceptati ca singura societate umana construita pe Pamant este cea pe care o cunoastem noi? Si.... aceasta lucrare este cea mai valoroasa din punct de vedere tehnic, stiintific, pe care eu am intalnit-o in viata, pe aceasta tema. Numai ca pentru a intelege trebuie sa stii muuulta, muuulta fizica. Ba mai mult, trebuie sa simti fenomenele ce te pot ajuta sa intelegi ce se spune. Adunati prietenii care pot sa inteleaga si ce nu se vede si bucurati-va impreuna de ceea ce veti descoperi. Este nevoie si de un practicant de yoga priceput, cu cunoastere. Nu treceti usor peste aceasta mina de aur. Dati importanta la ce se spune in introducere, reluati citirea aplecandu-va cu atentie asupra fiecarui cuvant si veti descoperi continuu altceva. Da, multe sunt ascunse. Este nevoie de cunoastere pluridisciplinara si de deschidere fara nici o retinere la nou. Iertati-ma ca am indraznit sa va raspund. Departe de mine sa fac pe desteptul. Nu am nici cel mai mic interes, dar mi-ar parea rau ca aceasta cunoastere sa nu fie patrunsa de cati mai multi. Si cand ma gandesc la faptul ca eu abia am inceput sa inteleg bine cate ceva din ea.... Inca odata, iertati-ma!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate vad, sunteți singurul în măsură să ne explicati din cunoștințele dmv despre aceste tăblițe. Ma fascinează enorm dar trebuie sa recunosc ca ma simt depășită.

      Ștergere
    2. Este de la sine înțeles că nu pot sa fiu în pielea lui Thoth (deși as vrea sa am aceasta empatie) și sa va deslușesc clar ce a vrut sa spună la acel timp, tradus la acest timp. Cei ce au existat la acea vreme nu ar înțelege ce vorbim azi, iar noi nu putem înțelege ce au vorbit ei la vremea lor. Aici ne trebuie o traducere culmea, din Română în Română dacă înțelegeți ce vreau sa spun. E greu sa ne înțelegem și sa ne acceptam acum intre generațiile actuale, de la copil la părinte simțim distanta și diferența de generație, darmite după atâtea mii de ani. Concluzia stricta la care mă refer este ca vom vorbi și vom înțelege ce spunem la timpul lor, în forma lor și din punctul de vedere al persoanei căreia i sau adresat informațiile respective.
      Acum Thoth, a aduc totuși un avantaj: din câte spune a călătorit prin timp și a învățat. Posibil ca scrierea sa fi fost făcută ținând cont frontierele timpului. Nu sunt de neînțeles, asta se vede. Ce este ne neînțeles este legătura cu acte ce par a fi ficțiune de film. Dar dacă el a ținut cont de limbajul universal al comunicării, așa Cum credem noi, nu este ficțiune, ci întâmplări petrecute și povestite în limbajul universal al timpului. Ca și "Tatăl Nostru", sunt cuvinte care exprima senzații fizice cu legături directe cu universul căruia îi sunt dedicate cuvintele, sau entității căruia îi sunt dedicate cuvintele.
      Îmi cer scuze de explicația lunga, dar am vrut sa fie explicita. Sper ca am reușit.
      Ca sa va ajut un pic va mai recomand sa înțelegeți altfel cuvintele din Tablita așa Cum trebuie sa înțelegem și Tatăl Nostru, cu tot trupul și toată dedicația mentala. Altfel, nu reușești sa înțelegi. Cuvintele acelea trebuiesc trăite, lucru pe care nu îl poți face citind doar o data.
      Va mulțumesc pentru înțelegere. O zi bună

      Ștergere
    3. Aha este ce mai inteligență scriere existenta altceva nam ce sa spun




      Ștergere
  3. referitor la anii scrisi cred ca este o greseala de tipar,adica au trecut un 0(zero)in plus

    RăspundețiȘtergere
  4. La a saptea m a apucat o tristete.....Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai citit cu sufletul. Ai citit doar ca sa fie citit. Sunt cuvinte ce exprima senzati ce trebuiesc trăire, nu doar citite ca o știre din ziarul local despre o bomba sexi. Te rog, încearcă sa simți empatie ce spune și vei simți un univers de cunoașteri la care nu teai fi așteptat. Mulțumesc pentru înțelegere

      Ștergere
    2. Se vorbește clar de transformarea noastră in lumina prin fuzionarea noastră in alte forme de viață e clar nu aveti înțelepciune nici gram dovada e moartea care nu iartă pe nimeni si evoluția copiilor care e mai inteligenti si noi nu mai știm cine suntem clar asta e e scopul ca nu aveți nici gram cap

      Ștergere
    3. Sâni arătați si mie e cineva dintre oameni care nu moare fizic bine înțeles toate vin din păcat adică placere si auto mândrie asta este pedeapsă primita de no transformarea noastră in semințele unei stele inferioare prin epoci de aia numai știm cine suntem ne face. In timp mielușei blinzi

      Ștergere
    4. Ca prosti nimic nu pricepe toate se vede de la sine

      Ștergere
    5. Ce spnea isus căutați la mine ca sunt blind si smerit cu treci cu intirile car

      Ștergere
    6. Daca iei cu tine amintiri in următorul ciclu ar fi o repetiție de prisos de acea gustam cupa morți fuziunea ne face alti. Ahaha

      Ștergere
    7. Numai cei ce progresează e eliberați de cale care sunt foarte putiniiiiiiii

      Ștergere
    8. Sa ma contrazică. Cineva si tac

      Ștergere
    9. Sa ma contrazică. Cineva si tac

      Ștergere
    10. Numai cei ce progresează e eliberați de cale care sunt foarte putiniiiiiiii

      Ștergere
    11. Daca iei cu tine amintiri in următorul ciclu ar fi o repetiție de prisos de acea gustam cupa morți fuziunea ne face alti. Ahaha

      Ștergere
    12. Ce spnea isus căutați la mine ca sunt blind si smerit cu treci cu intirile car

      Ștergere
    13. Pai da e trist c a p rin lege ne eliberam de cale adică pri cupa morții ca

      Ștergere
    14. Exprimarea dvs. cam confuza totusi sunt unele idei de luat in seama.!!
      Sufletul omului o parte din corpul lui Dumnezeu s-a separat de El prin alegerea lui dar gresind deci pacatuind partea lui a fost separarea iar acest lucru se petrece in carne in planul tridimensional unde se testeaza vibratia( iubirii) sau suferinta sau moartea corpului fizic.Aceasta ducere si intoarcere din planul fizic in planul Spiritual se face pana cand sufletul isi intelege greseala.In imparatia lui Dumnezeu unde esti chemat sa fi si tu creator sau mai bine zis co creator cu El cu ceilalti fii ai lui Dumnezeu.

      Ștergere
  5. Petru Soare04 iunie, 2014

    Un adevar dispus pe mai multe niveluri de intelegere.Citind aceste scrieri, am realizat ca noi ,cei care dorim adevarul nu realizam ca ne-am putea dezintegra in lumina lui.

    RăspundețiȘtergere
  6. ..interesant...multumesc !...zi lina...

    RăspundețiȘtergere
  7. Radu DRAGOS27 iulie, 2015

    Informatia este in mare corecta, cel putin data nu poate fi 100% exacta dar este foarte aproape de real. Toth s-a refugiat in Egipt dupa caderea si distrugerea atlantidei acum 80.000 de ani. cateva zeci de mii de ani bune de la scrierea lor sunt. dar numarul exact nu-l stie nimeni iar importanta sa nu este mai mare decat continutul. Toth a devenit unul dintre cei mai distinsi preoti, luminati ai egiptului din odinioara..iar mai tarziu a fost numit 'scribul zeilor' deoarece el a scris aceste tablite de smarald ca mostenire a ce a existat candva pe un continent plin de magie si mister, numit atlantida.

    RăspundețiȘtergere
  8. Divin.
    Nu e nimic de spus .
    E de studiat profund si meditat .

    RăspundețiȘtergere
  9. ,,Stiut-am atunci ca tot ce are fiinta creste pentru a intalni o alta fiinta''e superb dar in aceasta tablita e o afirmatie care ma uimeste:,,afla ca spatiul e plin de lumi incluse in alte lumi. Da una intr-alta dar totusi despatite de lege'' eu il imaginam uneori ca o spirala de aur,mai tarziu teoria ondulatiei sau vibratiei universale.deci e ca o floare a vietii formata din cercuri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cititi cuvant cu cuvant cu atentie. Unde nu intelegeti intrebati concret ce nu ati inteles. Sunt sigur ca exista persoane care au inteles o parte din totul prezentat si vor raspunde. Pentru a intelege trebuie sa acceptati cele prezentate ca adevaruri. Apoi trebuie sa adunati tot ce stiti despre aspectul studiat si aprofundati judecata. Daca nu stiti fizica bine va va fi greu. Dar daca veti pune intrebari cu seriozitate si sinceritate cineva va raspunde. Asa cred eu ca este corect.
    Veti concretiza o parte din cunoastere aprofundand cele doua
    carti FLOAREA VIETII ale lui Drunvalo Le gasiti in pdf in internet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au îndrăznit mulți sa își ridice privirea din pulberea neputintei
      Da, Floarea Vieții...
      Da, Uniunea Unică
      Da, Maretul Atom.

      Ștergere
  11. Eu sunt de parere ca fiecare intelege dupa nivelul sau de dezvoltare,tocmai de aceea sunt pareri diferite si niciodata gresite. Fiecare va intelege ceea trebuie la momentul potrivit. "Cautati in interiorul vostru".

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu sunt de parere ca fiecare intelege dupa nivelul sau de dezvoltare,tocmai de aceea sunt pareri diferite si niciodata gresite. Fiecare va intelege ceea trebuie la momentul potrivit. "Cautati in interiorul vostru".

    RăspundețiȘtergere
  13. Aether. Structura de baza a partii materiale a acestei realitatii. Bineinteles este de origine energetica. Imaginati-va sapte frecvente diferite ale acestui aether. De aici rezulta sapte realitati diferite in acelasi spatiu/timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau, poate ca sapte trupuri?
      Fizic
      Mental
      Astral
      Cauzal
      Bhuddic
      Atmic
      Monadic

      Ștergere
    2. Aproximativ adevarat.Vibratia universala ce strabate universul se descompune intr-o infinitate de frecvente numite armonici inferioare sau superioare .Pe aceste armonici ne putem bransa la energiile divine "viata insasi" cand putem comunica cu Tatal creator.

      Ștergere
  14. De ce nu este specificat ca si Iisus a fost initiat in Piramida din Giza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Isus cel asteptat de fii lui Israel,cel promis de Tatal ceresc prin profeti oamenilor ca Mesia,mantuitorul,invatatorul invatatorilor ,printul pacii ,Legea Gratiei,a fost initiat in piramida.El si-a dovedit puterile intrucat mormantul a ramas gol dovedind ca moartea nu exista.

      Ștergere
  15. Sa furat inelul lui Bunicu Toth Atlantu zis Laszlo Zoltan

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu ma folosesc de kabala pt ele...si vreau sa spun ca la a 4-a tabla...am avut o experienta pe care omul o are atunci cand moare....si de atunci cam "vad" in lumea spirituala...care e adevarata viata...aceste table sunt ff puternice ...pt unii o sa sune ciudat...sau a nebunie sau psihiatrie....sunt sanatoasa tun...e vb ca daca accesati aceste chei...sa nu o faceti din curiozitate sa vedeti daca are efect...eliphas levi a spus ca cine intra in ocultism sa nu il faca niciodata din curiozitate.....ori innebunesti de ceea ce vezi..ori te iluminezi...ori te opresti si nu te mai atingi de nimic....cine nu crede in ele...sau ce e scris in ele....mai bine....pt ca inca nu e timpul sa afle ceea ce e dincolo de materie.....eu incerc sa le deslusesc de foarte multi ani ca si tarotul....sunt un oracol fff puternic...pt restul care cred si cauta...le urez multa lumina si iubire....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat ce spui...insa sunt multe de spus...

      Ștergere
    2. Și eu am avut o experienta după ce am citit tăblițele. Chiar cu Toth . Unde am comunicat pe unde radio .

      Ștergere
    3. As fi curos ce v-a comunicat.!

      Ștergere
    4. Si eu am avut un fel de comunicare dar la modul direct ,am avut o viziune cu Iisus si Fecioara Maria in1991.dar colegii mei au crezut ca-i doar o halucinatie.Iisus si Mairia au vorbit cu mine sau cu un sergent,militian, care m-a retinut impreuna cu Iisus si Maria in beciul unde se interogau strainii dubiosi care patrunsesera in Tara.Maria pe care nu am recunoscut-o era imbracata intr-o rochie albasrtu indigo,iar peste cateva luini ca din intamplare niste prieteni ne-au propus sa maergem la mamastirea Namaiesti -Arges-,unde noua stareta prietena cu sotia prietenului nostru.La Namaiesti este o icoana a Sfintei Fecioare Maria pictata de apostolul Luca intr-o biserica sapata in stanca ,locul unde a fost gasita icoana.Dar cel mai neverosimil lucru a fost sa descopar in camera staretei o iconita cu o tanara asa cum am vazut-o eu in Gara de Nord pe care scia calugarita carmelita si atunci am realizat ca este fecioara Maria la care privisem fata catre fata si am crezut ca seamana cu o Zeita indiana.

      Ștergere
  17. Din comentariile dvs. am aflat de multe carti prin care am dorit sa aflu un adevar daca Toth Atlantul a fost Isus sau alta entitate spirituala care trebuie sa conduca omenirea spre o noua evolutie spirituala a noii ere: Era Varsatorului cand omenirea trebuie sa se trezeasca din adormirea de 12500 de ani . Dupa Edgar Cayce marele Munte Piramida asa zisa a lui Kefren sau Keops a fost construita de atlanti in timpul incarnarii lui Kayce ca mare preot RA-TA , dar precizeaza el cu Hermes mesager.Hermes unii spun ca ar fi o incarnare a lui Hristos Cosmic adica Isus ,altii spun ca Isus maestrul Legii lui Unul in Atlantida incarnat in Amilius este aceeasi entitate Toth, Hermes, Isus.Edgar Cayce cel mai precis in istoria Atlantidei nu spune nimic despre o reincarnare ca Thot. Fii Legii lui Unu din cartea lui John Peniel sustine ca Toth ,Amilius ,Hermes si Isus este una si acceasi entitate Cristul Cosmic in care s-a manifestat cel mai perfect spiritul fiului care a devenit una cu tatal.Nu a spus Isus: Eu si cu tatal meu una suntem. Cine m-a vazut pe mine a vazut pe Tatal.

    RăspundețiȘtergere
  18. Asa cum am inteles eu despre cel pe care il numim TOTH :
    In cartea Initierea scrisa de Elsabeth Heich - o carte initiatica cu informatii rare si care bucura. E extraordinara cartea.
    Apoi Sal Rachele in cartea sa de channeling dictata de Fondatori- Transformari planetare 2012-2030, in Istoria pamantului spune:" Dupa caderea Atlantidei cu aprox. 23200 de ani i.e.n., un grup de supravietuitori relativ puri la inima si la minte s-au refugiat in zona fluviului Nil. Aici au fost vizitati de'comitetul pleiadian de intampinare' , condus de un invatator numit Toth, care contrar scrierilor antice nu avea cap de pasare sau reptila. Umanoidul astfel descris fiind un hibrid draconian/pleiadian/andromedan, care a aparut mult mai tarziu si a corupt invataturile lui Toth.
    Toth era o fiinta radianta de lumina alb-albastra, un umanoid de culoare si energie asemanatoare cu ale noastre, asa cum e puteti vedea pe noi in taramurile inalte(a se intelege Fondatorii). A fost capabil sa isi coboare gradual vibratia, suficient de mult incat sa comunice cu descendentii Atlantidei si s-i invete caile adevarului, colaborarii, armoniei si matematicilor inalte. Toth a fost inginerul din spatele Marii Piramide, care avea mai multe scopuri, principalul fiind de camera de inaltare si de dispozitiv de reglare a retelei electromagnetice a Pamantului." - am citat din carte.
    Invataturile si influenta lui Toth au ramas in Egipt pana in aproximativ 7500 i.e.n, cand alte fiinte elevate, dar care s-au indragostit de veneratia oamenilor, au inceput sa cucereasca masele. Si cum liberul arbitru e respectat de cei puri care cunosc legile, a inceput era zeilor in "misiune mesianica"(mitologiile grecesti si evreiesti).
    Apoi mai este Matias de Stefano, care pe cand era copil a desenat dintr-o viata in care fusese femeie si membru in familia regala in Egiptul de dinainte de cadere(10000i.e.n)o intrunire a consiliului, si la masa sunt mai multe tipuri de umanoizi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am citit cu atentie afirmatiile dvs. ,totusi capul de pasare atribuit lui TOT,este de fapt o hieroglifa ,povestile citite de dvs. si luate drept adevaruri reprezinta punctul dvs, de vadere. Nu ati spus nimic despre faptul ca Piramida sau muntele contine informatii despre evenimentele ce vor urma pana la aparitia noii rase regenerata a omenirii rasa indigo. Piramida contine si informatia despre venirea lui Mesia deci inceputul unei noi legi care in compensatie cu Legea Karmei este Legea Gratiei,ajutorul gratuit al lui Dumnezeu {a infinitului mic adica spiritul sau Duhul si infinitului mare Cosmosul material care este Tatal si a luminii Cristice Cosmice care este Fiul adica Isus fiul omului care perin ultima incarnare a distrus pacatul si a devenit Una cu tatal ,deschizandu-ne si noua celor pacatosi dar dornici de mantuire calea dar numai celor care doresc acest lucru.Libera alegere sau mai bine zis Liberul arbitru nu a fost exclus.

    RăspundețiȘtergere
  20. de ces totusi as 15 tablite,daca 2 tabliti as asa de secrete ca nu liau publicat.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nepublicarea tuturor tablitelor [mister hermetic}se poate explica prin faptul ca omenirea ca o entitate nu este capabila sa foloseasca corect nu in mod egoist informatiile.Apocalipsa celui iubit de EL ne precizeaza ca egoistii nu pot lua slava care poate fi a lor daca sunt pacatosi{egoisti}si nu putem costrui aici pe pamant Imparatia lui Dumnezeu UNUL.

    RăspundețiȘtergere
  22. Catre Bona Fide: Ma puteti lamuri, va rog? Ati spus ca "Tăblițele traduse în această lucrare sunt zece la număr și au fost lăsate în Marea Piramidă în grija preoților. Cele zece tăblițe sunt împărțite în 13 părți, de dragul convenției. Ultimele două sunt atât de importante, încât este interzisă prezentarea lor publicului larg în prezent."

    De ce sunt 15 tablite in postarea dvs.? Sunt cele 10 impartite in 15 parti sau cum?

    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Este foarte interesant, vă mulțumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  24. De ce nu se rasp. la intrebarea din 21 aug 2018?

    RăspundețiȘtergere
  25. Mulțumesc! Scriitorilor care au făcut traducerea Tăblițelor de smarald. Mulțumesc! Scriitorilor români care au făcut traducerea in limba română.

    RăspundețiȘtergere
  26. Putini sunt cei care stiu,cat de mult ar trebui sa stie,ca sa stie cat de putin stiu.-William Shakespear-

    RăspundețiȘtergere
  27. Dupa mine , ultimile doua tablite , 14 si 15 au o anumita cunoastere care nu trebuie accesata de ...fratii intunericului, sau de profani. Cu meditatile care se pot face din aceste tablite se poate ajunge (in forma fara de forma) in salile Amenti cat si in Shambala unde se fac initieri de catre cei 7 Maestri si de cei 12 si unu... insa, pronuntand invocatiile cu alte cuvinte ce sunt asemanatoare cu cele publicate aici. Eu am ajuns la a 40 oara sa le recitesc si descopar alte intelesuri ale cuvintelor , dee fiecare data cand reiau lectura lor. Am experimentat pe mine dar si pe cursantii care participa la cursul "Iluminarea prin Invatatura Atlanta"sustinut de mine in mai ulte orase din tara....Toata acesta intelepciune se transmite celor care vor sa o dobandeasca ...binenteles indeplinind conditiile de purificare mentionate de Thoth.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cred ca este firea omului sa afle adevarul. Da cat de pregatiti suntem conteaza foarte mult.Toate ne sunt ascunse si suntem manipulati de alte rase si tam tam urmeaza lucruri urate pregatite pentru toata omenirea. Din cate vad in urma acestei alarme false covid19 vor sa introduca un vaccin global si acela contine numai substante daunatoare omului , de la modificarea adn-ului la alte cele. Ce sfat aveti d-voastra?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...multe sunt si vor încercările Divine
      1. Rombul
      2. Sfera
      3. Crucea
      Sfatul este sa patrundeti in fiecare
      Imdemn:
      Smereste privirea
      Adu mulțumire
      Înaltă sentimentul dragostei

      Ștergere
  29. Fii lui Belial din Atlantida scufundata, s-au reincarnat in numar foarte mare in America si vor sa subjuge toate popoarele asa cu au mai facut-o alta data .Armele biologice reprezinta obiectivul lor in dorinta lor de a decima populatia lumii.E posibil ca odata ce au lansat acest virus sa aiva si vaccinul cu care vor sa castge cat mai multi dolari.!!!Totusi nimeni nu este mai tare decat punctul lor cel mai slab acolo unde va actiona Fortele Distrugerii pentru a-i ademeni insela si si distruge daca actiunile lor sunt egoiste.!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Bună. Nu cred ca vor introducerea unui vaccin, ci caută un vaccin suficient de bun. În orice caz, ce se întâmplă în lume acum, probabil ca cei ce au trăit la aceea vreme când au scris acele tăblițe, au știu ce a fost și ce va fi. Ei puteau să cunoască, cred ca beneficiau de o matematica a hazardului calculabil în spațiu și timp dinspre orice timp spre orice eră. Probabil. La fel de probabil este și faptul ca lipsa celor doua tăblițe finale ne lasă pe toți cu recepția nefinalizata a informației pe care inconștient o căutăm, am crezut ca am găsit-o, sar... Nefinalizata eficient din cauza lipsei unor informații finale care ar fi clarificat ce a făcut Toth, și ce sa întâmplat, de ce. Răspunsuri la întrebări cu care vom rămâne. Poate le au cei ce au cele două tăblițe lipsă, nepublicate niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  31. Cel mai bun vaccin in vremuri de molime este Psalmul nr.91;
    Cel ce sata sub Acoperamantul celui PREA INALT si se odihneste la Umbra celui Atotputernic zice despre Domnul;
    El este Turnul meu de scapre Cetatuia mea,Dumnezeul meu in care ma incred,
    El te apara de groaza noptii de sageata care zboara ziua ,de Ciumma care umbla noaptea in intuneric,de Molima care bantuie ziua in amiaza mare.
    O mie sa moara langa tine si zece mii dea dreapta ta dar de tine nu se va apropia caci ma iubeste zice Domnul, de aceea il voi izbavi,caci cunoaste numele meu.
    Cand ma va chema voi fi cu el la stramtoare si-l voi izbavi si-l voi rasplati cu viata luna si va vedea Mantuirea Mea.!!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumesc lui Toth, traducatorilor si persoanei care a postat.

    Pirusul chiar nu ma mai sperie acum.

    RăspundețiȘtergere
  33. Salutare tuturor!
    SO..short story dintr-o experiență ce am avut-o în urmă cu cca 8 ani. Am printat și am citit de multe ori tăblițele până când la un moment dat ceva "magic" s-a întâmplat, cuvintele se schimbau pur și simplu în fața ochilor, deveneau altele, a fost ciudat și m-am speriat și oprit din citit. Apoi într-o altă zi am făcut o incântație recomandată întruna din tăblițe, nu recomand.. iarăși evenimente negative au urmat și altele interesante, nu știu dacă a fost "coincidență" or what... But au coincis.. Evenimentele neobișnuite cu citirea tăblițelor, parcă eram într-o lume paralelă la nivel de conștiință, era plăcut, interesant, dar nu cred că eram pregătită mental să gestionez "inițierea", poate de asta m-am debusolat atunci. But now, vreau să citesc din nou să văd dacă înțeleg altfel, sunt și eu interesată de înțelepciune care elevează sufletul, de adevăr și istorie uitată. Thanks for the blog ��❤️����

    RăspundețiȘtergere
  34. Am facut rost de cartea Tabiltele de sarald ale lui Thot Atlantul o citea tot mai des si fiinnd in parcul Circului cu sotia povesteam despre lecturilelui Edgar Cayce comparate cu tabitele.S-a intamplat ceva ciudat parca nu era Parcul Circului ci un alt parc in care ne ratacisem si nu mai stiam pe unde sa o luam totul ereanecunoscut.Sotia chiar s-a speriat nu cunostea incotro sa o luam. Am vazut lacul si mi-a venit ideea sa coboram ctre lac poate de acolo ne vom orienta. S-a dovedit a fi o alegere buna intrucat ne-a aparut parcul asa cum il cunoasteam. Am fost de multe ori in diferite locuri sa vad daca nu cumva a fost o dezorientare dar nu am gasit locul in care totul parea altfel .

    RăspundețiȘtergere