15 mai 2011

CHEIA LUI SOLOMON

Cheia lui Solomon este o carte de magie ocultă. Legenda pretinde că a fost scrisă chiar de „regele Solomon”. Ea prezintă pentagrama și instrucțiunile necesare pentru invocarea cu ajutorul acesteia a demonilor, alături de sacrificiile care trebuie aduse acestora din urmă. Aceste lucrări antice asigură cunoașterea necesară pentru repetarea acestor ritualuri generație după generație.
 Nucleul central al cavalerilor templieri era implicat în ritualuri de magie neagră și nu de puține ori templierii au fost acuzați de satanism și de respingere a creștinismului sub motiv că îl neagă pe Cristos și scuipă pe cruce. Se spune că se închinau unui demon foarte puternic pe nume Bafomet, un simbol al magiei negre, cunoscut și sub numele de Țapul din Mendes. Capricornul (capra sau țapul, simbolizat și de unicorn) este semnul inițiatului și reprezintă puterea politică, în timp ce Leul (Soarele) reprezintă puterea regală.
De aici a apărut expresia potrivit căreia leul este regele junglei și de aceea este leul prezent pe steagul familiei regale britanice. 
Zodia Capricornului este guvernată de planeta Saturn, în timp ce zodia Leului este guvernată de soare. De aceea, sataniștii și magicienii negri se concentrează foarte mult asupra celor doi aștri cerești în timpul ritualurilor lor. Din acest motiv, planeta Saturn are un impact vibratoriu mult mai puternic asupra pământului decât sunt dispuși astrologii să recunoască. În astrologie, Saturn este considerat planeta care guvernează legea şi autoritatea. Potrivit astrologilor, el este semnul astrologic al Angliei, centrul controlului global. 
             Se presupune că numele de Bafomet derivă din două cuvinte grecești care înseamnă botez, sau înțelepciune, sau cunoaștere (inițiere), iar dr. Hugh Schonfield unul din experții care au studiat Manuscrisele de la Marea Moartă, susține că dacă folosim codul esenienilor, cuvântul Bafomet poate fi tradus prin „Sophia”, zeița gnosticilor şi cuvântul grecesc pentru înțelepciune. Sophia este un alt nume frecvent acordat energiei feminine. Schonfield este sigur că există o legătură între templieri şi esenieni. La fel de sigur sunt și eu. El a demonstrat că templierii au folosit același cod ca și esenienii: Cifrul Atbash folosit în anumite Documente de la Marea Moartă. Alte acuzații care li s-au adus templierilor erau că omoară copii și le învață pe femei cum să avorteze. Este adevărat că majoritatea acestor mărturisiri s-au făcut sub tortura aplicată de sataniștii Bisericii Romane, supranumiți Inchiziție, dar nu toate relatările de acest fel provin din astfel de surse, iar argumentele sunt atât de consistente încât ar fi ridicol să le respingem în bloc. Cel puțin una dintre acuzații poate fi dovedită: templierii au fost implicați în ritualuri de ucidere rituală a copiilor și foloseau femei de prăsilă pentru a naște copii și a avorta fetuși pe care să-i sacrifice unui „zeu” demoniac. Astfel de ritualuri continuă să fie aplicate și astăzi, iar structura satanică a abuzurilor și crimelor rituale este controlată de aceeași rețea de societăți secrete la a cărei expansiune au contribuit într-o asemenea măsură chiar templierii înșiși. Mărturia unuia dintre ei, Squin de Flexian, afirmă că erau puși să jure că nu vor părăsi niciodată ordinul și că vor promova interesele acestuia prin orice mijloace, bun sau rele. Nici o crimă comisă în onoarea sau în beneficiul ordinului nu era considerată un păcat. Flexian a vorbit de asemenea de sacrificarea copiilor și de fetușii avortați.
 Exact aceeași situație o regăsim în cercurile interioare ale francmasoneriei. 
Șamanul zulu Credo Mutwa mi-a spus că prin comparație cu ritualurile francmasone la care a asistat în Statele Unite şi în Marea Britanie, ceremoniile voodoo şi de magie neagră din Africa pălesc.
Parola secretă a francmasoneriei este Tubal Cain, un descendent al biblicului Cain, în realitate un hibrid creat de Anunnaki. Se spune că sora lui Tubal Cain, Naamah, a fost cea care a adoptat canibalismul şi care a făcut primele sacrificii umane în această lume. Tubal Cain este considerat părintele vrăjitoriei şi al magiei, ceea ce explică de ce numele său a devenit parola francmasoneriei.
„G-ul” din simbolul francmasoneriei se referă la Gnosticism (cunoaștere), dar şi la cuvântul „generație” sau la riturile fertilității şi sexuale ale lui Baal şi Ashtaroth. Cu siguranță, este asociat și cu cuvântul „genetic”. „G-ul” apare în logo-ul trustului Gannett care a cumpărat o sumedenie de ziare și de posturi de televiziune în SUA, publicând, între altele, cotidianul național USA Today. Linia genealogică a familiei de Medici, aparținând Nobilimii Negre din Veneția, cea care a finanțat călătoria lui Cristofor Columb în America, a inclus-o printre membrele sale şi pe Catherina de Medici, regina Franței, despre care există mărturii că ar fi făcut sacrificii umane la o Misă Neagră la care a participat în secolul XVI. A fost sacrificat atunci un băiat tânăr, iar sângele acestuia a fost folosit pentru o invocație în vederea salvării fiului ei, Philip, aflat pe patul de moarte. La gât, Medici purta un talisman cu numele unui demon satanic, Asmodei. Benjamin Franklin, unul din așa-zișii stâlpi ai Bisericii Creștine şi părinte fondator al Statelor Unite, a fost membru al Clubului Satanic Hellfire (n.n. Focul Iadului). La subsolul casei din Londra în care a locuit în acea perioadă s-au găsit recent cadavrele a șase copii și patru adulți, datate în perioada în care Franklin sa aflat acolo. Adolf Hitler și naziștii erau sataniști, la fel ca și „adversarii” lor, Winston Churchill și Franklin Delano Roosevelt. 

  Se pare că Rothschild-zii , cunoscuți mai demult sub numele de Bauer (o familie ocultă germană cu o reputație foarte sinistră), folosesc ritualurile satanice canaanite, în timp ce alte linii genealogice de sorginte celtică, precum St Clair/Sinclair-ii, preferă sistemul druidic. Una din familiile cele mai puternic implicate în satanism este Astor, al cărei nume este inspirat de zeitatea satanică Ashtaroth (Ashtar). Astor-ii au legături foarte strânse cu familia regală britanică, aflându-se în centrul scandalului Profumo din anul 1963, când ministrul britanic al apărării, John Profumo, a fost forțat să-și dea demisia după ce a mințit Camera Comunelor în legătură cu o afacere amoroasă legată de Christine Keeler, o prostituată de lux care avea simultan legături şi cu un agent KGB rus. Cel care i-a prezentat-o pe Keeler lui Profumo a fost Stephen Ward, un sado-masochist și magician negru care locuia într-o casă construită pe domeniul Astor-ilor de la Clivedon, în Berkshire. Povestea a fost mult mai complicată decât ceea ce a avut dreptul să afle opinia publică şi dacă va ieşi vreodată la iveală, va arunca o lumină nouă asupra unor practici extrem de necurate aplicate de cele mai înalte eșaloane ale societăţii britanice, inclusiv de Windsor-i. Prinţul Philip îl cunoştea pe Stephen Ward, iar Lordul Mountbatten a fost unul din oaspeţii invitaţi la „partida de înot” de la Clevedon care a jucat un rol atât de important în căderea lui Profumo.[...]
sursa: Secretul suprem -David Icke

INTELIGENŢA GIZA


                 Se pare ca exista destul de puține informații despre acest subiect.

Inteligenţa Giza ("Gizeh Intelligence" în engleză) este un grup renegat de extratereștri numit Bafath care au venit din regiunile îndepărtate ale Nebuloasei Inel din constelaţia Lirei.  Sunt strămoşii liderului Arussem care a fost exilat acum aproximativ 3300 de ani, împreună cu  cei 72000 adepți ai săi. Ei s-au întors în secret pe Pământ şi s-au ascuns sub platoul Giza în subteranul marii piramide a lui Keops, folosindu-l drept ascunzătoare. 
Având o tehnologie avansată "s-au jucat de-a Dumnezeu" cu oamenii,  aceștia venerându-i  ca "zei". Astarte ( Ashtar) și IHWH (Yahweh,  Iehova) au făcut parte din acest grup.  Marea Piramida a fost construită inițial pe planeta noastră de către Thoth atlantul ca dispozitiv pentru a transfera oameni și materie în afara planetei, aceasta fiind acoperită cu aur în acea perioadă și conținea un aparat special (posibil Chivotul Legii - acesta este cu totul altceva decât știm, voi scrie în altă postare despre el)  pentru a spori energiile mentale ale locuitorilor săi.
De aproximativ  2000 de ani Inteligenţa Giza  încearcă sa preia puterea pe Terra,  folosindu-se de control mental și telepatie exercitate asupra liderilor politici şi religioşi.
Inteligenţa Giza a fost sponsorul Rothschild-zilor şi Windsor-ilor în Anglia. De asemenea se spune că acest grup a  planificat  o falsă "A Doua Venire a  Mesiei", astfel încât să obţină controlul la nivel mondial asupra umanităţii.
Illuminati sub un alt nume?