07 mai 2011

LEGENDA ATLANTIDEI - AMURGUL ZEILOR

                             
                             FRATIA  SARPELUI - ILLUMINATI  SI  LUMINARI

    Despre Illuminati se cunosc destul de multe dar de Luminari nu se știe mai nimic.  Documentarul "Legenda Atlantidei" încearcă sa explice puțin ce sunt de fapt aceste frății.
             
...[...] Când Pământul a decăzut în cea de-a 3-a dimensiune și logosul planetar, sufletul Pământului a intrat într-un nou ciclu de experiențe, oamenii au atins zenitul conștiinței polare. Pana în aceasta zi, ciclul opușilor și sentimentul separării au triumfat. Cineva ar spune ca atunci când Atlantida s-a scufundat, Pământul a părăsit cea de-a 4-a  si cea de-a 5-a dimensiune pentru a intra în ținutul structurii materiale tridimensionale.
Odată cu picarea în cea de-a 3-a dimensiune, rasa umana a pierdut conștiența unimii lucrurilor. Conștiența polarității a luat locul, și în loc de armonie, din ce în ce mai mulți opuși au intrat în conștiința și acțiunile ființei umane. Chiar și elita preoțimii a fost afectata și, plini de dogmatism, și-au aparat adevărul lor.
Doua Frății majore au apărut pe Pământ. Amândouă influențate de Shambala si Agartha. Amândouă se numeau Frăția Șarpelui. Shambala era locul evocării Maeștrilor Ințelepciunii. Agartha era locul invocării Maeștrilor Ințelepciunii. Împreună ele incorporau polaritatea universala a opușilor. In cealaltă lume, fiecare frăție a ajutat-o pe cealaltă sa fie frăția întunecată...Magicienii Negrii...Bătălia dintre polaritățile frățiilor a durat o incredibil de lunga perioada. Si și-a atins apogeul în cel de-al II-lea război mondial. 
Cei doi opuși: "soarele" (Illuminati) și "luna" (Luminari) se confrunta si se lupta pentru putere, totuși nici unul dintre ei nu poate câștiga, ei nu pot decât sa depășească polaritatea.[...]

                                                             
                                                                    


                                                                         

Legenda Atlantidei 1 - Amurgul Zeilor de f100003318239252

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu