15 mai 2011

INTELIGENŢA GIZA


                 Se pare ca exista destul de puține informații despre acest subiect.

Inteligenţa Giza ("Gizeh Intelligence" în engleză) este un grup renegat de extratereștri numit Bafath care au venit din regiunile îndepărtate ale Nebuloasei Inel din constelaţia Lirei.  Sunt strămoşii liderului Arussem care a fost exilat acum aproximativ 3300 de ani, împreună cu  cei 72000 adepți ai săi. Ei s-au întors în secret pe Pământ şi s-au ascuns sub platoul Giza în subteranul marii piramide a lui Keops, folosindu-l drept ascunzătoare. 
Având o tehnologie avansată "s-au jucat de-a Dumnezeu" cu oamenii,  aceștia venerându-i  ca "zei". Astarte ( Ashtar) și IHWH (Yahweh,  Iehova) au făcut parte din acest grup.  Marea Piramida a fost construită inițial pe planeta noastră de către Thoth atlantul ca dispozitiv pentru a transfera oameni și materie în afara planetei, aceasta fiind acoperită cu aur în acea perioadă și conținea un aparat special (posibil Chivotul Legii - acesta este cu totul altceva decât știm, voi scrie în altă postare despre el)  pentru a spori energiile mentale ale locuitorilor săi.
De aproximativ  2000 de ani Inteligenţa Giza  încearcă sa preia puterea pe Terra,  folosindu-se de control mental și telepatie exercitate asupra liderilor politici şi religioşi.
Inteligenţa Giza a fost sponsorul Rothschild-zilor şi Windsor-ilor în Anglia. De asemenea se spune că acest grup a  planificat  o falsă "A Doua Venire a  Mesiei", astfel încât să obţină controlul la nivel mondial asupra umanităţii.
Illuminati sub un alt nume?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu