14 septembrie 2012

MISTERIOASELE PIRAMIDE DIN RUSIA

Piramida de 44 m de langa lacul Seliger

    In ultimele doua decade, unii oameni de stiinta au studiat fluctuatiile campurilor informationale si energetice ale formelor piramidale. In particular, in apropiere de Moscova au fost construite 2 piramide din fibra de sticla cu inaltimile de 22 metri, respectiv 44 de metri, in constructie nefolosindu-se nici un fel de metal. Grosimea peretilor piramidei de 22 metri este de 36 cm, a  celei  de 44 metri  avand 70 cm, iar greutatea lor este aproximativ intre 25 si 55 de tone. Dupa cum se stie, la marea piramida a lui Kheops raportul intre baza si inaltime este egal cu π/2. La piramidele din sticla, acest  raport este de aproximativ 3 ori mai mic, respectiv 0,5. 

     Numarul π a fost aplicat piramidelor egiptene cu mult inainte de a-l descoperi Pitagora. Egiptologii au facut progrese mari in a intelege stilul de viata si  gandirea anticilor egipteni cautand sa penetreze secretele proportiilor si formelor piramidelor. Egiptologul Stephen Mehler afirma ca egiptenii antici au folosit termenul Per-Neter  in loc de  piramida, insemnand Casa Naturii (neter in egipteana inseamna natura, in latina - natur), sau Casa Energiei, iar scopul Marii Per-Neter a fost de a genera,  transforma si transmite energie. 

 

Efectele neobisnuite induse de piramidele rusesti 


 

      In ultimii ani, diferite echipe ale Academiei de Stiinte rusesti au efectuat diferite experimente in piramide. 

   Cele mai relevante le voi prezenta mai jos:

 

 

      Profesorul S.M. Klimenko si medicul D.N. Nosik de la Institutul de Virusologie Ivanovsky din Moscova ( Ivanovsky Institute of Virology, Russian Academy of Medical Sciences, Moscow) au studiat efectele campului piramidal in activitatea antivirala a imunoglobulinei. Obiectul cercetarii a fost venoglobulina - un preparat de imunoglobulina polivalenta folosit in infuziile intravenoase avand la baza imunoglobulina G. Pentru a determina activitatea antivirala a imunoglobulinei au folosit virusul encefalomiocarditei soarecilor. Activitatea antivirala a medicamentului este definita  de capacitatea sa de a proteja celulele unei  persoane de efectul citopatic al virusului. In acest studiu, venoglobulina a fost diluata in apa distilata in doua concentratii: 50 µg/ml si 0,5 µg/ml. Alicotele de venoglobulina au fost depuse in piramida cu 24 de ore inaintea contaminarii cu virusul encefalomiocarditei soarecilor. S-a constatat ca venoglobulina in concentratie de 50 µg/ml a inhibat dezvoltarea virusului, aproximativ de trei ori mai putin decat ar fi fost in mod natural.

 

    Dr. N.B. Egorova de la Institutul Mechnikov (Mechnikov Research Institute for Vaccines and Sera, Moscow, Russia) a studiat efectul piramidei asupra reactiei organismelor vii la contaminari. In acest experiment, soarecii au fost contaminati cu tulpina 415 a Salmonellei typhimurium. S-a stabilit ca soarecii care au fost supusi efectului de piramida au avut sanse de supravietuire mult mai mari fata de cei care nu au fost expusi. La doze mici, au supravietuit 60% din soarecii  expusi fata de 7% din cei neexpusi, iar la doze mari, 30% fata de 3%.    In alt experiment, soarecii au fost expusi la substante cancerigene.  Soarecilor care au baut apa tinuta in piramida le-au aparut mult mai putine tumori decat celor care au baut apa obisnuita.

 

       Dr. Efimovich Alexander Golod, directorul general de la NPO Gidrometpribor din Moscova impreuna cu alti cercetatori au efectuat urmatoarele experimente:

 

   1) Iarna, timp de 3 luni, in interiorul piramidei au plasat apa distilata in vase de plastic. Apa nu s-a congelat, pastrandu-si fluiditatea chiar si la -38°C. La fel si apa minerala din sticlele de plastic. Cand sticlele au fost agitate, apa a inceput sa se cristalizeze si in scurt timp s-a transformat in gheata.

 

   2) In 1997, inele de granit si cristal care au fost supuse efectului de piramida au fost difuzate in toata regiunea Moscovei. Pana in  1999 s-au facut aproximativ 40 de inele de acest tip, fiecare avand intre 50 si 300 de roci si  greutatea de la 20 pana la 200 kg. Se spune ca sansele de aparitie a unei epidemii in regiunea Moscovei  sunt minime datorita protectiei acestora. 

 

    3) S-a constatat ca pe o raza de 150 km in jurul piramidei ionizarea aerului este mult mai mare.

 

    4) Langa o sonda de petrol a fost instalata o mica piramida. Dupa cateva zile s-a constatat  ca vascozitatea petrolului a scazut cu 30%, astfel  marindu-se capacitatea de extractie a titeiului. Academia Gubkin din Moscova a confirmat aceste schimbari.

 

     5) Inainte de insamantarea a zeci de mii de hectare cu 20 de tipuri diferite de culturi, semintele au fost tinute cateva zile in piramida. In toate culturile, cresterea a fost de 20-100% mai mare decat a celor cu semintele neexpuse efectului de piramida. Rezultate similare au fost observate si atunci cand s-au asezat in jurul culturilor pietre mici care au fost tinute in piramida.