07 septembrie 2012

RETEAUA NSA DE SUPRAVEGHERE ELECTRONICA CIVILA - PROGRAMUL SIGINT

      Înca de la începutul anilor '60, cele mai performante computere din lume se gaseau la NSA, Fort Meade. Cele mai noi si mai spectaculoase descoperiri în domeniu luau drumul NSA, fiindu-i rezervate. În clipa de fata, NSA dispune de computere nanotehnologice, care sunt cu 15 ani înaintea tehnologiei actuale. NSA reuseste sa urmareasca toate informatiile care circula pe teritoriul SUA folosindu-se de computere foarte performante, care utilizeaza inteligenta artificiala si care monitorizeaza toate comunicatiile indiferent de mediul prin care sunt transmise, pentru a identifica eventuale cuvinte cheie, de care sunt interesati agentii sau criptologii NSA.
Computerele respective supravegheaza tot arealul comunicatiilor, atât la emitator, cât si la receptor. Aceasta supraveghere a teritoriului SUA este un rezultat al operatiunii NSA SIGINT. Reteaua de supraveghere electronica se bazeaza pe un aranjament celular de dispozitive care pot monitoriza întreg spectrul de emisii EMF. Acest echipament a fost dezvoltat, implementat si tinut departe de cunostinta publicului în acelasi mod în care au fost tinute secrete alte programe privind razboiul electronic.

Modificarea computerizata de la distanta prin operatiunea SIGINT
NSA tine sub stricta evidenta toate computerele si PCurile vândute în SUA, aceasta constituind o parte integranta a retelei de spionaj civil [DOMINT]. Echipamentul EMF al NSA poate repera emisiile RF (radio frecventa) provenite de la circuitele electronice ale computerelor personale (filtrând în acelasi timp emisiile similare provenite de la monitoare si surse de alimentare). Emisiile RF de la circuitele electronice ale PC-urilor contin informatiile digitale stocate în PC. Unde RF codificate, emise special în acest scop, pot intra în rezonanta cu circuitele PC-urilor, modificându-le. În acest fel NSA se poate furisa în orice computer din tara în vederea supravegherii (spionarii) sau a interventiilor de tip antiterorist în razboiul electronic.


Detectarea câmpurilor electromagnetice umane în scopul supravegherii
Câmpul bioelectric generat de un individ poate fi detectat de la distanta încât omul poate fi depistat în orice loc s-ar afla. Criptologii NSA, utilizând echipamentele speciale EMF pot depista si monitoriza de la distanta potentialele electrice simulate, ulterior putând deduce prin decodificarea acestora starile cerebrale si procesele mentale ale persoanei urmarite; în acest fel, subiectii pot fi supravegheati în mod absolut. Personalul NSA poate „suna" pe orice persoana prin intermediul retelei SIGINT de scanare a câmpurilor electromagnetice, iar dupa aceea computerele NSA vor supraveghea si monitoriza respectivul subiect 24 de ore din 24; NSA poate alege si supraveghea pe oricine din SUA.


  UTILIZAREA DE CATRE PROGRAMUL SIGINT A STIMULARII ELECTROMAGNETICE A ENCEFALULUI

Programul SIGINT al NSA foloseste stimularea electromagnetica a encefalului în cazul supravegherii neuronale de la distanta (Remote Neural Monitoring, RNM) si al contactului encefalic electronic (Electronic Brain Link, EBL). Stimularea encefalica de acest tip a început sa fie dezvoltata prin programul MK ULTRA de la începutul anilor '50, care includea si investigarea si controlul neurologic al radiatiilor (câmpurile electromagnetice neionizate), precum si dezvoltarea si cercetarea bioelectrica.
Tehnologia secreta care a rezultat în urma acestui program este catalogata în arhivele NSA drept „informatii radiative", informatii care sunt definite ca „provenind de la generatoare întâmplatoare de câmpuri electromagnetice din mediul înconjurator, excluzând radioactivitatea sau exploziile nucleare". SIGINT a implementat si a tinut secreta toata aceasta tehnologie, asa cum a facut si cu alte proiecte ale Guvernului SUA din domeniul razboiului electronic. NSA consuma cu aviditate orice informatie în domeniu si tine departe de cunostinta publicului cercetarile din aceasta ramura. Exista si acorduri internationale menite sa pastreze tacerea despre aceste tehnici secrete.
NSA dispune de echipament electronic brevetat care analizeaza de la distanta activitatea electrica a omului. „Harta" encefalica generata de computerele NSA asigura supravegherea neîntrerupta a tuturor proceselor electrice care au loc în creier. NSA înregistreaza si decodifica „hartile" encefalice a sute de mii de persoane, în scopul sigurantei nationale. Stimularea encefalica este folosita în secret si de armata în cazul conexiunilor creier-computer (de pilda în avioanele de atac).
Având ca tinta supravegherea electronica, activitatea electrica desfasurata de centrul vorbirii – aflat în encefal – poate fi transpusa într-o redare aproape verbala a gândurilor acelei persoane. RNM poate trimite semnalele codificate catre cortexul auditiv din encefal, înlesnind astfel comunicarea audio nemijlocita cu creierul (fara a mai fi nevoie de ajutorul urechilor). Agentii NSA pot utiliza aceasta metoda în secret îmbolnavind subiectii prin emiterea catre ei a unor senzatii auditive halucinante, caracteristice schizofrenicilor si paranoicilor.
Fara a avea vreun contact cu persoana urmarita, supravegherea neuronala de la distanta poate întocmi o harta a activitatilor electrice a cortexului vizual din encefalul persoanei respective, iar dupa aceea sa redea pe un ecran imaginile din creierul subiectului. Agentii NSA vad exact ceea ce vad ochii persoanei supravegheate. Poate fi „vizionata" în acest mod si memoria vizuala. RNM poate trimite imagini direct la cortexul vizual, fara a mai folosi ochii si nervii optici. În acest mod, agentii NSA pot „aseza" pe furis imagini în creierul unei persoane, îndeosebi în timpul somnului de tip REM, pentru a-i programa creierul în anumite scopuri.

Posibilitatile folosirii metodei RNM 

NSA - Fort Meade

                                        Reteaua SIGINT exista în SUA înca din anii '40. NSA, cu sediul la Fort Meade, dispune de un sistem gigantic de supraveghere neuronala de la distanta, fara fir, bidirectionat, folosit pentru a-i urmari pe cei suspecti si a monitoriza în mod nedistructiv informatiile audio-vizuale din creierul lor. Si toate acestea se desfasoara fara vreun contact fizic cu subiectii. RNM este cea mai sofisticata si mai recenta metoda de supraveghere si spionaj civil. Catre cortexul auditiv al subiectului pot fi trimise fraze întregi, sunete tridimensionale si sunete subliminale (fara a face uz de urechi), iar catre cortexul vizual pot fi trimise imagini RNM poate modifica perceptiile, starile si controlul miscarilor unei persoane.
Conexiunea cu cortexul auditiv/vizual a devenit cel mai utilizat si mai performant sistem de spionaj. RNM permite o interconexiune audiovizuala creier-creier sau computer-creier.


  TEHNOLOGIA CONTACTULUI ENCEFALIC ELECTRONIC (EBL)

  Reteaua SIGINT poate detecta, identifica si supraveghea de la distanta câmpurile bioelectrice ale unei persoane.
SIGINT are capacitatea de a monitoriza de la distanta informatiile din creierul uman prin decodificarea digitala a potentialelor electrice stimulate ale emisiilor electromagnetice encefalice având o frecventa între 30 si 50 Hz si o putere de 5 mW. 

   Activitatea neuronala a encefalului genereaza o activitate electrica fluctuanta, caracterizata printr-un flux magnetic variabil. Acest flux magnetic genereaza o unda electromagnetica constanta de 30-50 Hz si 5 mW. În emisia electromagnetica a creierului se afla anumite sabloane si semne caracteristice, denumite „potentiale stimulate" [de raspuns].
Fiecarui gând, reactie, comanda de miscare, fapt auditiv si imagine vizuala din creier îi corespunde un „potential stimulat" sau un grup de asemenea „potentiale stimulate". Emisia electromagnetica encefalica poate fi decodificata sub forma gândurilor, imaginilor si sunetelor aflate în creier.
Reteaua SIGINT foloseste stimularea cerebrala ca pe un mod de comunicare si transmitere a informatiilor (precum si a semnalelor sistemului nervos) catre spioni si, de asemenea, pentru diferite transmisiuni catre creierul celor supusi operatiunilor secrete de supraveghere (la un nivel neperceptibil de om). Stimularea encefalica electromagnetica functioneaza astfel: este trimis un semnal electromagnetic cu o codificare complexa, care sa rezoneze cu potentialele stimulate din creier si sa formeze astfel imagini auditive si vizuale în circuitele neurale ale creierului. Stimularea encefalica poate modifica starea cerebrala si poate afecta controlul miscarilor.
Contactul [Conexiunea] encefalic electronic bidirectionat este realizat prin monitorizarea de la distanta a informatiei audiovizuale din creier concomitent cu transmiterea sunetului catre cortexul auditiv (evitând urechile) si a imaginilor estompate catre cortexul vizual (evitând nervii optici si ochii). Imaginile apar sub forma de ecrane bidimensionale în encefal.
Contactul encefalic bidirectionat este arma cea mai redutabila si sistemul de comunicatii preferat al personalului CIA/NSA. Supravegherea neuronala de la distanta (RNM, supravegherea de la distanta a informatiilor bioelectrice stocate în creierul uman) a devenit cel mai eficace sistem de urmarire. El este folosit de un numar limitat de spioni ai SUA.


  STIMULARE ELECTROMAGNETICA ENCEFALICA

   Pentru a putea aplica programul RNM, este necesara mai întâi decodificarea frecventei de rezonanta a fiecarui centru de pe scoarta cerebrala. Frecventele la care raspund diferitele centre nervoase encefalice sunt situate în intervalul 3-50 Hz. Doar programul SIGINT al NSA moduleaza [emite] semnalele pe aceasta banda de frecventa.
Zona encefalica - Frecventa bioelectrica de rezonanta - Informatiile induse prin modulare
 

Centrul controlului miscarilor - 10 Hz - Coordonarea impulsurilor de miscare
Centrul auditiv - 15 Hz - Sunete care evita urechile
Centrul vizual - 25 Hz - Imagini care evita (ocolesc) ochii
Centrul somatosenzitiv - 9 Hz - Hipersensibilitate la stimuli exteriori
Centrul gândirii - 20 Hz - Gânduri subconstiente impuse
Aceste informatii astfel modulate pot fi induse în creier cu intensitati care variaza de la subliminal la perceptibil. Creierul fiecarei persoane are o gama unica de frecvente de lucru si rezonanta, astfel încât trimiterea informatiei audio catre creierul unei persoane, dar la frecventa specifica altei persoane, ar avea drept consecinta lipsa de reactie a persoanei respective la stimulul auditiv.
Reclamantul [John Akwei] a aflat de existenta programului RNM datorita faptului ca a fost în contact RNM bidirectionat cu grupul Kinnecome de la NSA, Fort Meade. Acestia utilizau sunet bidimensional, pe care îl trimiteau direct spre creierul reclamantului pentru a-l hartui; supravegherea a durat din octombrie 1990 pâna în mai 1991.
Prin controlul bidirectionat al programului RNM, reclamantul a fost hartuit: au încercat prin RNM sa-l îmbolnaveasca si sa-l împiedice sa relateze autoritatilor activitatile care au avut loc împotriva lui în ultimii 12 ani.
Grupul Kinnecome numara aproximativ 100 de persoane care lucreaza zi si noapte la Fort Meade. Ei au interceptat encefalic si persoanele cu care reclamantul intra în contact pentru a-l izola de restul lumii. Aceasta este întâia oara când un cetatean american a fost hartuit prin RNM si a putut sa dea în judecata NSA-ul, al carui personal s-a folosit de aceasta metoda de spionaj în chip ilegal.

  NSA – TEHNICI SI RESURSE

Depistarea si supravegherea neîntrerupta de la distanta a persoanelor în orice loc s-ar afla, oriunde pe teritoriul SUA. Un sistem a carui implementare e foarte ieftina permite ca mii de persoane din orice patura sociala sa fie spionate neîncetat de catre SUA.

Mecanisme de monitorizare RNM de la distanta
Echipamentul RNM al NSA citeste encefalogramele subiectilor pentru a-i urmari si prin sistemul lor nervos poate transmite mesaje care sa le afecteze starea fizica si psihica. RNM poate depista si supraveghea orice cetatean de pe teritoriul SUA. Acest echipament este dispus într-o retea si este folosit pentru operatiuni de spionaj civil, securitate guvernamentala si militara, precum si în caz de razboi bioelectric.

Agentii sub acoperire din zonele urbane
Zeci de mii de persoane în orice zona lucreaza ca agenti sub acoperire [detectori] si spioni ai vecinilor si colegilor de munca (uneori în mod inconstient), urmarind si verificând subiectii care au intrat în atentia personalului NSA. Agentii care nu lucreaza la birou se pot afla într-o legatura constanta cu acesti detectori, care tin permanent urma celor care sunt urmariti de NSA. Agentii NSA pot identifica instantaneu de la distanta (prin programul RNM) orice individ din multime care ia legatura cu subiectul supravegheat.

Substante chimice si toxice introduse în blocurile de locuinte prin intermediul tevilor de plastic plastic secrete, instalate si întretinute de NSA
NSA are locuri special amenajate, prin care poate construi tevi care sa intercepteze conductele de apa si de aerisire ale celor supravegheati si sa deverseze în acestea substante toxice (de pilda gaze somnifere sau droguri de spalare a creierului). Acestea sunt rezultate ale cercetarilor psihofarmaceutice ale CIA.

Scurta trecere în revista a echipamentului de spionaj si anti-terorism mentionat
Retea dispunând de echipament EMF, care poate citi electroencefalogramele omenesti si poate identifica/urmari persoanele cu ajutorul computerelor. ESB (stimularea electrica a creierului) prin intermediul semnalelor EMF este utilizata pentru a-i controla pe subiecti. Echipament EMF care colecteaza informatii de la circuitele electronice ale calculatoarelor personale prin decodificarea emisiilor de unde RF si care poate patrunde în orice computer personal din SUA. Tot echipamentul camuflat, toata tehnologia tinuta secreta, toate cercetarile stiintifice neraportate (ca în cazul cercetarilor în domeniul razboiului electronic). Desi este cu desavârsire necunoscuta publicului larg, implementarea completa si minutioasa a acestui sistem a avut loc înca de la începutul anilor '80.

sursa: lucid666.blogspot.ro

Un comentariu: