25 martie 2011

NUMEROLOGIA - VIBRATIA NUMERELOR SI LITERELOR


Știința numerelor și a numelor se referă la aceste niveluri mai profunde de comunicare, pe care numai un inițiat avansat sau un cercetător dedicat le pot înțelege pe deplin. Aşa cum am repetat de nenumărate ori, numele și numerele reprezintă frecvențe de vibrație, iar uimitoarea sincronicitate pe care o generează se datorează, după câte bănuiesc, legii atracției vibratorii (rezonanței). Multe din „coincidențele” de nume sau de numere sunt provocate în mod voluntar, în timp ce altele se datorează pur și simplu câmpurilor energetice sau de conștiință ale celor care atrag diferite vibrații, la unison cu energiile pe care le generează ei. Acesta este mecanismul prin care ne creăm noi propria realitate. Sinele nostru interior, care reprezintă un câmp energetic și de conștiință aflat în vibrație, atrage alte „câmpuri” – oameni, locuri, moduri de viață, experiențe – în funcție de energiile pe care le generează el. Totul se reduce la rezonanțele dintre câmpurile vibratorii. De aceea, experiențele noastre fizice nu reprezintă decât o reflectare a lucrurilor care se întâmplă în interiorul nostru. Noi proiectăm în afara noastră anumite energii, prin atitudinile și emoțiile noastre, și atragem astfel oameni, locuri, moduri de viață și experiențe pe frecvența generată de noi. Dacă schimbăm ceea ce se petrece în interiorul ființei noastre, noi putem schimba inclusiv experiențele noastre exterioare, care nu reprezintă decât reflectarea celor dintâi. Această atracție „magnetică” a energiilor de același fel ne conduce apoi către oameni care locuiesc pe străzi cu același nume sau la același număr ca și noi, ori care au relații cu persoane care poartă același nume ca și cele pe care le cunoaștem noi, etc., căci toate fenomenele au un cod vibrațional, inclusiv sunetele, numerele, cuvintele, culorile și numele. În ritualurile magice sunt folosite sunete, culori, cuvinte și incantații care atrag câmpul energetic dorit. Îndeosebi sunetul este deosebit de important, motiv pentru care vechii fenicieni erau mai preocupați de felul în care sunau cuvintele lor decât de felul în care erau scrise ele. Mantra-ele, repetarea constantă a aceluiași sunet sau a aceleiași fraze, fac parte din același proces magic. La fel ca în cazul oricărei cunoașteri, toate acestea pot fi folosite pentru a face bine sau pentru a face rău. Antrenamentul războinicilor japonezi (samuraii) includea arta producerii sunetului de luptă „Kiai”. Dacă este rostit așa cum trebuie, acest sunet poate produce reducerea presiunii sanguine și paralizia parțială a celui care îl ascultă. Altfel spus, avem de-a face cu un sunet „care îți îngheață sângele în vine”. Sunetele pe frecvențe reduse de 3-5 cicluri pe secundă pot ucide un om. Cercetătorul american James Shelby Downard a scris o carte despre această știință a sunetelor, numerelor și numelor în raport cu asasinarea lui Kennedy. [...] 

Kennedy a fost asasinat pe data de 22 noiembrie 1963. Aceasta a fost data la care papa Clement V a emis bula prin care autoriza torturarea  templierilor de către Inchiziția dominicană (22 noiembrie 1307). Noiembrie este şi cea de-a 11-a lună a anului. Adunată cu data de 22, obținem cifra cheie 33. John şi Jackie Kennedy au plecat din Fort Worth în dimineața zilei de 22 noiembrie 1973, iar avionul lor s-a oprit la poarta 28 a aeroportului Love Fields din Dallas. În numerologia cabalistă solomonică, numărului 28 îi corespunde numele „Beale”, derivat după cum urmează: Bel (El), Baal, Be al, Beale. Toate acestea sunt nume ale zeilor soarelui. Gradul 28 al cavalerilor templieri este „gradul Regelui Soarelui”. JFK s-a născut pe Beal Street la numărul 83, în Brookline, Massachussetts, pe data de 29 mai 1917. „Protecția” președintelui în această vizită fatală la Dallas a fost organizată de Agenția CIA din New Orleans, al cărei sediu se află în clădirea unui templu masonic. Dallasul se află la doar zece mile distanță de latitudinea 33, iar loja fondatoare a ritului scoțian al francmasoneriei este situată în Charleston, chiar pe paralela 33. Prima bombă atomică a fost detonată într-un loc numit „Trinity”, aflat pe aceeași latitudine de 33 de grade. Mașina deschisă a lui Kennedy a rulat pe Elm Street, pe care s-a aflat cândva Bule Front Tavern, un loc de întâlnire al francmasonilor, şi a ajuns în Dealey Plaza la ora 12:22. Elm Street era cunoscută în Dallas şi sub numele de Strada „Însângerată”, căci a fost scena a nenumărate omoruri şi acte de violență. Cartierul general al Texaco Oil este situat pe Elm Street.   În apropiere de Dealey Plaza se află Trinity River, care a inundat ani la rând Plaza, până la crearea unor diguri de apărare. În acest templu în aer liber al Frăției au intrat astfel Jackie Kennedy, care o reprezenta pe Zeiță, Regina Iubirii și a Frumuseții, şi Regele Soare, John F. Kennedy. În esență, am avut parte de un ritual antic al Uciderii Regelui Soare, cunoscut tradițional sub numele de „Ceannaideach”, un cuvânt irlandez care înseamnă Capul Rănit.
Evident, Kennedy a fost împușcat în cap. Știu dintr-o sursă foarte sigură că JFK nu a murit până în primăvara următoare. Sursa mea pretinde că acel „Kennedy” care a apărut în fotografiile post-mortem era J.D. Tippet, un ofițer de poliție care semăna perfect cu președintele și despre care s-a afirmat că a fost ucis de Oswald, deși arma acestuia nu funcționa!
Când JFK a atins vârsta de 22 de ani, i s-a făcut o statuie în formă de înger înaripat, care a fost dusă la Vatican, unde a fost folosită într-un grup statuar în care îngerii veghează asupra Sfintei Thereza, în timp ce aceasta scrie o carte. După asasinat, trupul lui Kennedy a căpătat numele de cod „Îngerul”, la fel ca şi avionul său, Air Force 1, care i-a dus sicriul înapoi la Washington. Atât Kennedy cât și Oswald au fost înmormântați în locuri legate de numele Arlington: Kennedy la Cimitirul Naţional Arlington de lângă Washington DC, iar Oswald la cimitirul Rosehill, lângă Arlington, Texas. Arlington este un cuvânt legat de ritualurile magice francmasone, fiind asociat cu necrofilia, o atracție morbidă față de cadavre. Oswald îl simbolizează pe Os sau Oz, zeul egiptean al soarelui (Osiris), care apare și în titlul Vrăjitorul din Oz. Dacă analizăm sincronicitățile legate de știința numerelor și numelor, vom descoperi niște coincidențe uimitoare între asasinarea lui JFK şi cea a lui Abraham Lincoln, ucis la rândul lui de Frăție. 

Lincoln a fost ales în Congres în anul 1846, iar Kennedy în 1946. Lincoln a fost ales preşedinte în 1860, iar Kennedy în 1960. Asasinul lui Lincoln, John Wilkes Booth, s-a născut în anul 1839, iar asasinul prezumptiv al lui Kennedy, Lee Harvey Oswald, s-a născut în anul 1939. Președinții care le-au succedat celor doi s-au numit Johnson. Andrew Johnson, care i-a succedat lui Lincoln, s-a născut în anul 1808. Lyndon Johnson, care i-a succedat lui Kennedy, s-a născut în anul 1908. Secretarul lui Lincoln avea numele Kennedy, iar pe cel al lui Kennedy îl chema Lincoln. Amândoi președinții au fost uciși într-o zi de vineri, în prezența soțiilor lor și împușcați în cap.
Vicepreşedintele lui Kennedy, Lyndon Baines Johnson, știa dinainte de asasinatul care se pregătea, iar când a devenit președinte a schimbat pe loc politicile implementate de Kennedy, legate de retragerea din Vietnam, emiterea banilor nepurtători de dobândă și divizarea CIA.[...]
Sursa: Secretul suprem - David Icke

Un comentariu:

  1. Daca doresti sa cunosti cu adevarat semnificatia numerelor, iti sugerez http://gavrilamesager,wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere